درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1402/07/18 - 13:18:2
تعداد بازدید: 464
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حماس با چه نیروهایی و چگونه اسرائیل را غافلگیر کرد؟
 حماس با چه نیروهایی و چگونه اسرائیل را غافلگیر کرد؟

منبع نزدیک به حماس به رویترز می‌گوید جنگجویانی که در حمله اخیر به اسرائیل شرکت داشتند، پس از آخرین درگیری میان دو طرف در سال ۲۰۲۱ مشغول گذراندن دوره‌های آموزشی و انجام تمرین‌های نظامی بودند.

به گزارش انصار، رویترز به نقل از یک منبع نزدیک به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، از مشارکت نیرویی ۱۰۰۰ نفری و متشکل از یگان‌های ویژه و آموزش دیده برای انجام مخرب‌ترین حمله به اسرائیل طی دهه های اخیر خبر داد.

برخی از تصاویر مربوط به عملیات یا تمرین‌های نظامی این یگان‌ها در فلم‌هایی که حماس و شاخه مسلح آن، گردان‌های عز‌الدین قسام منتشر کردند، ضبط شده و تصاویر دیگر از این عملیات توسط شاهدان تهیه شده است.

یک سخنگوی ارتش اسرائیل می‌گوید که نیروهای اسرائیلی بیش از ۴۸ ساعت پس از آغاز حمله حماس در ساعات اولیه بامداد شنبه، در شش نقطه در اطراف غزه با افراد مسلح این گروه درگیر بودند.

شبکه خبری بی‌بی‌سی هم با اشاره به حمله نیروهای حماس از زمین، هوا و دریا در گزارشی آورده است که نیروهای دفاعی اسرائیل در همان ساعات اولیه مدعی شدند دو تلاش حماس برای عبور از موانع و نفوذ به سواحل اسرائیل با قایق را دفع کردند.

آموزش

منبع نزدیک به حماس به رویترز می‌گوید جنگجویانی که در حمله اخیر شرکت داشتند، پس از آخرین درگیری جنبش مقاومت اسلامی با اسرائیل در سال ۲۰۲۱ مشغول گذراندن دوره‌های آموزشی بودند و گاهی نیز تمرین‌هایی را که برای عموم قابل مشاهده بود انجام می‌دادند.

این منبع گفت که بخشی از این تمرین‌ها نیازمند ساخت یک شهرک ساختگی اسرائیلی برای شبیه‌سازی فرود نظامی به آن و آموزش چگونگی انجام حمله و رخنه در آن بود.

اتاق فرماندهی مشترک جناح‌های مقاومت فلسطین که توسط شاخه‌های نظامی حماس و جهاد اسلامی هدایت می شود روز ۲۸ دسمبر سال گذشته میلادی تصاویری از آنچه «حمله در پشت خطوط دشمن» را نشان می‌داد در کنال تلگرامی خود منتشر کرده بودند؛ بخشی از تمرین‌ها نیز به چگونگی دستگیری سربازان اسرائیلی اختصاص داشت.

یگان راکتی

حماس در آغاز عملیات مدعی شد که ۳ هزار راکت را در اولین دور حملات به سوی اسرائیل شلیک کرده است؛ این در حالی است که به گفته ارتش اسرائیل، حدود ۲ هزار و پنجصد راکت حوالی ساعت شش و نیم صبح به وقت محلی از سوی غزه به مناطقی در این کشور شلیک شد.

از سوی دیگر، شبکه خبری بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از حماس آورده است که در دور نخست حملات ۵ هزار راکت به سوی اسرائیل شلیک شده است.

هدف از شلیک این راکت‌ها آنگونه که در گزارش رویترز آمده، ایجاد شوک و سردرگمی در اسرائیل همزمان با تلاش جنگجویان حماس برای شکستن حصار مستحکم اطراف غزه و اجرای عملیات از پیش طراحی شده، عنوان شده است.

یگان هوابرد

تیم‌هایی از جنگجویان حماس در همان ابتدای عملیات بوسیله هلی‌گلایدر یا پاراگلایدرهای موتوری، بر فراز مرز غزه با اسرائیل به پرواز درآمدند و میدان نبرد را برای حمله ایمن نیروهای زمینی آماده کردند.

ویدئوهای منتشر شده توسط حماس پیش‌تر این یگان را با نشان‌هایی تحت نام «اسکادران فالکن نیروی هوایی» حین آموزش برای حمله به تصویر کشیده بود.

در این تمرین‌ها، برخی از شبه نظامیان از پاراگلایدر یک نفره و برخی دیگر از پاراگلایدر دو نفره استفاده می‌کردند. آنها آموزش می‌دیدند که چگونه به همراه سلاح‌های آماده خود روی یک هدف فرود بیایند.

یگان زمینی متشکل از کماندوهای نخبه

این یگان از یک نیروی نخبه ۴۰۰ نفری تشکیل شده بود که با استفاده از مواد منفجره و ایجاد شکاف در حصار مستحکم مرزی به جنوب اسرائيل نفوذ کرد.

پس از عبور این نیروها که عموما با موتورسیکلت‌ وارد شهرک‌های اسرائیلی شدند، بولدوزرها برای باز کردن بیشتر شکاف‌های ایجاد شده در حصار مرزی وارد عمل شدند و سپس تیم‌هایی سوار بر موتر به عمق خاک اسرائیل نفوذ کردند.

این منبع گفت که کماندوهای حماس به خطوط مقدم دفاعی و خوابگاه‌ سربازان اسرائیلی حمله کردند و پایگاه‌ها و مقر عملیات ارتش این کشور در جنوب غزه را به تصرف خود درآوردند.

ویدیوهای منتشر شده توسط حماس، عبور جنگجویان از حصارهای امنیتی را در حالی به تصویر کشیده که نور کم محیط و پرتو ضعیف خورشید حکایت از هم‌زمانی آن با شلیک رگباری از راکت‌های حماس به سوی اسرائیل در بامداد روز شنبه دارد.

یگان هواپیماهای بی سرنشین

این واحد از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها و نیز عملیات انتحاری علیه دستگاه های دافعهوا و مواضع ارتش اسرائیل تشکیل شده بود.

حماس در همین راستا ویدئویی را منتشر کرد که در آن هواپیماهای بی سرنشین انتحاری با نام «الزواری» برای نخستین بار به تصویر کشیده شدند.

درگزارش رویترز آمده است که حماس از این هواپیماهای بی سرنشین برای هموار کردن راه نفوذ نیروهای خود در عمق خاک اسرائیل استفاده کرده است.

در ویدئویی که حماس منتشر کرده همچنین نیروهایی که این هواپیماها را نیز آماده پرتاب می‌کنند به تصویر کشیده شده است.

از سوی دیگر، برخی منابع اعلام کرده‌اند که حماس در لحظات اولیه عملیات طوفان الاقصی دست کم ۳۵ هواپیمای بی سرنشین از نوع «الزواری» را به سوی مواضع اسرائیل شلیک کرده است.

یگان اطلاعاتی

از این یگان برای شناسایی مواضع و تحرکات سربازان اسرائیلی و نیز نظارت دقیق بر مقر آنها استفاده شده است. منبع نزدیک به حماس جزئیات بیشتری در باره عملکرد و ماموریت‌های این یگان در اختیار رویترز نگذاشته است.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/27630






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.